Camping Le Crotoy

In de buurt van Rue en Le Crotoy, vlak bij het Park van Le Marquenterre, ligt Saint-Firmin-les-Crotoy, omgeven door de prachtige natuur van de Sommebaai.

In een oase aan groen, tussen de vele vogelsoorten die de baai rijk is, ligt Les Aubépines. Als je de camping voorbijrijdt en de weg 1 km aanhoudt, kom je op het strand van La Maye. Zet grote ogen op, observeer, luister, proef, snuif de sfeer op van… de Sommebaai.

Een zandstrand op een boogscheut, achter de duintoppen « het ornithologische park van Le Marquenterre », om de hoek de vuurtoren van Le Hourdel en Saint-Valery-sur-Somme in de achtertuin.
Ontdek de vissers met hun vangst, de ruiters op het strand…Bij terugkomst in Les Aubépines geniet u van een deugddoende duik in het zwembad of van de prachtige en bloemrijke omgeving vanop een strandstoel. Het dansmoment van de allerkleinsten kan beginnen.

Neem vervolgens de fiets en rij naar le Crotoy : op slechts 3 km langs fietspaden… In dit kleine vissersdorp vol met visserswoningen en vakantiehuizen vindt u kleine restaurants, winkels… die uw verblijf nog aangenamer maken..


Een zonsondergang en nog zo veel andere dingen te ontdekken…

Isabelle, Peggy, Cédric, Michel en heel het team van Les Aubépines verwelkomen u in cottages, tenten, caravans of campers (196 standplaatsen: 30 verhuurbare, 87 residentiële, 79 standplaatsen voor tent en caravan). Het team geeft u met plezier inlichtingen over de streek en zorgt voor onvergetelijke vakanties in de Sommebaai.
Aankomstdatum :

Vertrekdatum :

Huuraccommodatie
Standplaats

Copyright 2010 Les Aubépines - Realisatie : Agence Nora - Aanbevolen door Destination Somme - Campings Baie de Somme plein air